vrijdag 30 augustus 2013

Nieuwe bloguitstraling en kaartendagen

Hallo allemaal,

We zijn druk bezig geweest met mijn nieuwe bloguitstraling. Wat vinden jullie ervan? Suggesties zijn altijd welkom natuurlijk. Een website- of bloguitstraling ontwerpen valt ook onder creativiteit, nietwaar? Bij deze: bedankt 2B Support voor alle hulp!
Afgelopen weekend heb ik de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen Den Bosch bezocht. Ik ben een workshop bij Sannie (-lovestostamp) gaan volgen met de Te Gekke Krijtjes. Wat was dat ook weer leuk zeg! We hebben een waaier gemaakt van 9 kaartjes en op ieder kaartje een andere techniek met de krijtjes toegepast. Ook hebben we een wit lintje leren kleuren met het krijt en vervolgens bestempeld. Het wordt nog even oefenen hoor, maar je zag het tijdens de workshop al steeds beter worden :-).
Op deze beurs heb ik ook nog een tag gescrapt bij een andere workshop, maar die is voor een verjaardag die nog komen gaat, dus volgt later.
Verder zijn mijn zusje en ik druk bezig geweest met traktaties maken voor mijn neefje. Hij wordt volgende week 6 en begint maandag in groep 3 dus het wordt een spannende week voor hem. Mijn aandeel is al klaar, maar mijn zusje maakt het nog even mooi af dus zodra zij klaar is, volgen de foto's.
Alvast een fijn weekend voor iedereen en bedankt voor het komen!

vrijdag 16 augustus 2013

2013

Hallo allemaal,

Ik ga weer met frisse moed beginnen aan mijn blog. Allereerst maar even een overzicht van 2013. Voor een jarige oom heb ik een fles wijn een beetje gezellig ingepakt.
Met Valentijnsdag heb ik voor mijn collega's en mijn man wat doosjes gemaakt. Hierin heb ik Passie-thee, hartjeschocola en een theelichtje met hartjes gedaan.
Eén van mijn collega's heeft me aan het breien gekregen, want ik vond haar kronkelsjaal zo leuk! Wel heel erg verslavend want ik heb nu een kast vol verschillende hangen :-). Dit was mijn eerste.
Voor mijn nichtje die een nieuwe woning betrok, heb ik onderstaand cadeau als housewarming-gift gemaakt. Volgens mij was ze er wel blij mee :-).
Met Pasen heb ik voor de collega's en een vriendin een mandje met paaseitjes en thee gemaakt.
Toen het Koninginnedag werd, heb ik een houten lijstje gekocht in de vorm van een kroon/tiara en ben ik met de oranje Decopatch aan de gang gegaan. Wat foto's op internet gezocht, bewerkt en door de fotoprinter gehaald en erin gedaan. Ik vond het een geslaagde toevoeging aan het interieur (voor een paar dagen). Wel gelijk veel Alexander, Maxima en de kids erop want dan kan ik hem voorlopig de komende jaren blijven gebruiken.
Voor Moederdag een kaart bij het cadeau gemaakt voor mijn schoonmoeder.
Afgelopen vrijdag maakte ik eten voor 6 personen en heb ik een kleinigheidje voor de bezoekers gemaakt. Ik heb de letters uit Vinyl gesneden en op de glaasjes geplakt. De glaasjes zijn gevuld met fruitduo's.
Zo, dit waren een aantal van mijn creaties van de afgelopen 7 à 8 maanden. Hopelijk ga ik mijn blog nu wat beter bijhouden. Bedankt voor jullie bezoekje (een berichtje achterlaten zou ik leuk vinden) en tot snel!