vrijdag 16 augustus 2013

2013

Hallo allemaal,

Ik ga weer met frisse moed beginnen aan mijn blog. Allereerst maar even een overzicht van 2013. Voor een jarige oom heb ik een fles wijn een beetje gezellig ingepakt.
Met Valentijnsdag heb ik voor mijn collega's en mijn man wat doosjes gemaakt. Hierin heb ik Passie-thee, hartjeschocola en een theelichtje met hartjes gedaan.
Eén van mijn collega's heeft me aan het breien gekregen, want ik vond haar kronkelsjaal zo leuk! Wel heel erg verslavend want ik heb nu een kast vol verschillende hangen :-). Dit was mijn eerste.
Voor mijn nichtje die een nieuwe woning betrok, heb ik onderstaand cadeau als housewarming-gift gemaakt. Volgens mij was ze er wel blij mee :-).
Met Pasen heb ik voor de collega's en een vriendin een mandje met paaseitjes en thee gemaakt.
Toen het Koninginnedag werd, heb ik een houten lijstje gekocht in de vorm van een kroon/tiara en ben ik met de oranje Decopatch aan de gang gegaan. Wat foto's op internet gezocht, bewerkt en door de fotoprinter gehaald en erin gedaan. Ik vond het een geslaagde toevoeging aan het interieur (voor een paar dagen). Wel gelijk veel Alexander, Maxima en de kids erop want dan kan ik hem voorlopig de komende jaren blijven gebruiken.
Voor Moederdag een kaart bij het cadeau gemaakt voor mijn schoonmoeder.
Afgelopen vrijdag maakte ik eten voor 6 personen en heb ik een kleinigheidje voor de bezoekers gemaakt. Ik heb de letters uit Vinyl gesneden en op de glaasjes geplakt. De glaasjes zijn gevuld met fruitduo's.
Zo, dit waren een aantal van mijn creaties van de afgelopen 7 à 8 maanden. Hopelijk ga ik mijn blog nu wat beter bijhouden. Bedankt voor jullie bezoekje (een berichtje achterlaten zou ik leuk vinden) en tot snel!

2 opmerkingen: