vrijdag 12 oktober 2012

Herfst is begonnen, dus meer tijd voor creativiteit!

Goedemorgen allemaal,


Na een lange periode buikgriep en een tweetal prachtige bruiloften met bijbehorende vrijgezellenfeesten en voorbereidingen, heb ik weer wat meer tijd en zin gekregen in mijn blog en mijn hobby's.
Het wordt al weer steeds langer donker buiten en dan heb ik weer echt zin in de gezelligheid binnen en in scrappen en cadeautjes maken. In de winkels is ook alweer genoeg inspiratie te vinden!
De afgelopen tijd heb ik wel een en ander gemaakt aan cadeaus. Dit was de kaart voor de bruiloft van mijn beste vriendin en haar man. Ik heb er hierna nog wel wat aan gedaan, maar het gaat even om het idee. Verder heb ik voor het bruidspaar een koffertje voor de wittebroodsweken ingericht. Voor een lach, een traan, romantiek etc. etc. Hierin zat onder andere mijn eerste glas ets-project waar een theelichtje in kan. Was even oefenen maar is wel gelukt na een paar proefglaasjes ;-).
En mijn omaatje werd 84 dus daar heb ik het volgende voor in elkaar geknutseld. Doosjes zijn altijd leuk om te maken, maar dat glas etsen is ook superleuk!!
Ik ben nu bezig met Halloween projectjes en zelfs al met een kerst project want ik heb het mezelf een beetje te moeilijk gemaakt dus moet op tijd beginnen ;-).
Met Project Life loop ik flink achter, dus daar moet ik nog even hard aan doorwerken want het is zonde om nu niet af te maken. En hebben jullie de nieuwe December Daily lijnen al gezien?? Ze zijn weer super. Maar ik neem me voor om eerst een inhaalslag te maken met mijn PL! 
Bedankt voor het komen en hopelijk tot de volgende keer!
Groeten, Manon

4 opmerkingen:

 1. HE Manon,

  Ik kijk wel hoor!!

  Groetjes

  Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou echt super leuk allemaal!!! De kaarten en spulletjes die we van jullie hebben gekregen zijn super en het bewerkte glaasje ook, heeft een ere plekje in de woonkamer!
  Ik ben benieuwd naar je kerstcreaties, wel heerlijk weer om nu wat te doen!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit zuzz!
  Ennuh.. ff ter geruststelling: ik kijk vandaag al voor de derde keer, wachtend op een nieuw blogberichtje :P

  Kuzzie van je zuzzie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Trots op mijn lieve vrouwtje. Dat ze dit allemaal kan maken?!?! En dan nu ook nog haar eigen blog bij houden. Het moet niet gekker worden :).
  Nu kom ik naar bedje toe, klaar met werken....

  BeantwoordenVerwijderen